ZALMSTRAAT-LEEFSTRAAT ACTIVITEITENKALENDER en OP ZOEK

Het is bijna zover. Bijna weer Leefstraat. En ook al houden we allemaal wel van een feestje, vooral van die spontane, een Leefstraat is meer dan dat. Dit jaar hopen we dus opnieuw meer activiteiten te organiseren, voor jong en minder jong, en niet alleen met/voor kinderen. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Alle ideeën zijn welkom en geen enkel idee is te gek. Voel je je geroepen, laat het mij weten en we plakken er samen een datum op. Je hoeft het uiteraard niet alleen te doen, ervaring leert dat er meestal voldoende bereidwillige zalmen meezwemmen.

Voorlopig staan de volgende activiteiten al vast:

Het weekend van 30 april – 1 mei: opbouw, zo veel mogelijk helpende handen om de parklets te bouwen. Welke parklet wint dit jaar de felbegeerde wisselbeker?

Zaterdag 7 mei: het zeer gesmaakte Zalmbuffet. 3 parklets = 1 driegangenmenu. Welke parklet wat doet, is nog overeen te komen.

Zaterdag 28 mei: Leefbal van de school. Om 14u30 start van het schoolfeest met workshops voor de kinderen. Om 17u start het Leefbal tot ca. 19u voor alle geïnteresseerden.

Zondag 26 juni: fietstocht met picknick voor voor iedereen!

En vergeet natuurlijk het vrijdagse koffiemoment van de Sloep niet!

OP ZOEK:

Verder zijn we op zoek naar muzikaal talent uit onze eigen zwemvijver voor een reeks (we zijn ambitieus) concertjes.

Peter heeft iets met eten en is zeer benieuwd naar onze lievelingsrecepten (de liefde van onze buurman/buurman gaat door de maag). Later daarover meer.

Voetbalfans: wil iemand iets doen rond het EK?

Uw nederige dienaar: Isabel (isabel.goethals16@telenet.be)


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *