Grote Grijze Muizenshow – 27 mei

Na de Grote-Meneer-Cactus-show, de Grote-Grijze-Muizenshow. Welke tegenstroomse zalm slaagt erin om, geheel tegen zijn of haar natuur in, de middelmatigheid op te zoeken en zo de grootste grijze muis te worden? We spelen in ploegen. Elke ploeg levert een tiental vragen, die ken je dus. Voor de rest is het vooral inschatten wie wat weet en voldoende correcte antwoorden te geven, maar ook weer niet te veel, kwestie van de middelmaat niet te ontstijgen. Pieter en Marijke zijn de muismasters van dienst. Plaats en tijdstip ook nog nader te bepalen (afhankelijk van de sterkte van de maalstroom).
Laten jullie tegen 16 mei weten of jullie willen meedoen? Via Facebook of aan de muismasters. De grootte van de ploegen hangt namelijk af van het aantal spelers.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *